Een marsepeintaart met
roosjes en blaadjes.
marsepeintaart met roosjes |
De taart is gevuld met
banketbakkersroom en
peren met kwark en slagroom.
De taart is best groot en ook hoog, want
het deksel van de taartdoos
kon niet goed dicht,
anders zouden de roosjes
pletten. 😕
Hello dear Loes!
BeantwoordenVerwijderenWhat a beautiful cake you made!
And how beautifully you decorated it with the roses and the green leaves!
Love the flavors of the feeling! Wishing you a lovely weekend! Hugs!
Dimi...
Another gorgeous concoction of a cake from your clever hands, Loes. Those florets and leaves are so pretty and delicate. Love the sound of pastry cream and pears with cottage cheese and whipped cream. Quite simply delicious!
BeantwoordenVerwijderenYour cake is a work of art, my friend. And I bet it tastes amazing :)
BeantwoordenVerwijderenHugs and blessings to you!
Wat een werk deze taart...natuurlijk past ie niet in de doos. Hij is groots!
BeantwoordenVerwijderenZo prachtig keukenprinses Loes ...
BeantwoordenVerwijderenFijne week ... liefs Valerie ♥
That is too perfect to eat!
BeantwoordenVerwijderen