Gisteren heb ik voor een lieve vriendin deze
grote taart gemaakt.
Het is voor een feestelijke
opening.
De leeuw, het water, het lijkt een
variatie op de Zeeuwse vlag!
De taart is niet alleen groot,
maar ook hoog.
Er kunnen met gemak 30 stukjes uit
gesneden worden.
De onderste vulling is een heerlijke
chocolademousse en de
tweede vulling is Zwitserse room
met 30 framboosjes, die, als het
goed gesneden wordt in elk
stukje in het midden zit.
***
Voor vandaag petit fours voor
een opa en een kleinzoon
die samen jarig zijn.
De opa wilde zijn leeftijd niet
vermeld, de leeftijd van zijn
kleinzoon ziet er aantrekkelijk uit hè?
Hun verjaardagen werden samen gevierd.
Petit fours |
Fijn weekeind!
OH, very cool! I looked up the Zeeland flag. Very close!
BeantwoordenVerwijderenYou have been whipping up more delicious cakes in that kitchen of yours Loes! The Zeeland flag cake looks fabulous and when you cut into it to discover chocolate, raspberries and cream.....that would taste like heaven!
BeantwoordenVerwijderenYou make the most original cakes I ever saw!! They must bring so much delight to the recipients!! I love the petit "21" 4's, and the lion cake, of course I always think of the Lion of Judah when I see a lion cake!♡
BeantwoordenVerwijderenWat heb je je weer heerlijk kunnen uitleven in de zoetigheid! Prachtig hoe je taart eruit ziet... Gewoon jammer om aan te snijden...
BeantwoordenVerwijderenEn die kleine gebakjes zien eruit om te stelen!
prachtig het Zeeuwse wapen.het ziet
BeantwoordenVerwijderenhet weer super uit allemaal
Wat leuk om weer eens een blogje van je te lezen, zo lang niet gedaan! Jij kunt zo meedoen aan Heel Holland Bakt. :-)
BeantwoordenVerwijderenprachtige taarten weer en die kleintjes zijn echt schattig je bent er maar druk mee
BeantwoordenVerwijderenIk als Zeeuwse vind dat natuurlijk een prachtige taart :-)
BeantwoordenVerwijderen