Bij het heerlijk avondje van Sinterklaas
hoort snoeperij.
Daarom deze pepernoten/
kruidnootjes taart.
Sinterklaas taart |
Voor het uitpakken begint, drinken we
een bakje leut met deze taart,
of een stukje banketletter!
of een stukje banketletter!
De basis is gewone biscuit met als laatste toegevoegd
1 eetlepel speculaas kruiden.
Na het bakken en afkoelen in
drie lagen snijden.
Op de onderste laag 4 eetlepels
chocoladepasta gesmeerd.
(is dit niet goed smeerbaar, dan even opwarmen
in de magnetron)
Daarop grof gehakte kruidnootjes,
en botercrème, gemengd met
50 gram gemalen kruidnootjes.
Doe hetzelfde met de middelste
laag en leg de bovenste laag erop.
Besmeer de hele taart met de
gekruide botercrème.
Laat opstijven in de koelkast.
Maak zelf chocolade glazuur (of uit een zakje)
en giet het eerst aan de rand,
zodat het erlangs drupt.
Strijk de rest over de bovenkant.
Versier met Sinterklaas snoepjes.
*
De kinderen zullen wel niet zoveel geduld hebben
om van de taart te genieten,😄
die willen zo gauw mogelijk
alle pakjes uitpakken.
Il a l'air bien bon ce gâteau !!!!
BeantwoordenVerwijderenBon week-end !
Anna
Hello dear Loes!!
BeantwoordenVerwijderenHappy Sinterklaas!
Your cake looks so delicious!
I’m sure the kids would love it !
Enjoy the day and The presents !
Have a happy December and a lovely weekend!
Dimi... 🎄
Wat ziet dat er heerlijk uit! Ik ben een paar jaar geleden begonnen met Klaasbrokken maken (gesmolten chocola, met spekjes en pepernoten erdoor), die zijn ook zó lekker!
BeantwoordenVerwijderenGroetjes, Marijke
ja maak ons maar lekker ( hihihi)
BeantwoordenVerwijderenhet ziet er zo lekker uit mmmmmm
een fijne Sinterklaas ..groetjes
ai wat weer een toppertje ik sla hem op voor volgend jaar nu staat er gevulde speculaas in de oven.
BeantwoordenVerwijderenYour gingerbread spice cake looks delicious, Loes. LOVE the Christmas sack!
BeantwoordenVerwijderenWauw! Dit ziet er weer super lekker uit! Ik denk dat ik mijn stoute schoenen aantrek en deze sinterklaastaart eens ga uitproberen. Groetjes!
BeantwoordenVerwijderen