Dit weekend moest ik zorgen voor
twee taarten.
De eerste was net als de vorige
een grote marsepein taart,
met als thema: de zee of water.
marsepeintaart zee/water |
De vullingen waren:
chocolade mousse en
mandarijn bavarois.
De 2e taart was niet zo groot,
gewoon met botercrème en slagroom.
En de vulling: chipolata!
Vroeger had ik altijd een klein flesje
marasquin, dat hoort echt in de chipolata (vind ik),
maar dat had ik nu even niet.
Wel stond er kirsch, dus heb ik daar een scheutje van gebruikt,
maar dat is niet hetzelfde smaakje.
Kirsch is van kersen en smaakt er ook naar.
Volgende keer bij de boodschappen toch maar
gauw een flesje marasquin meenemen.
Verder zit er in de chipolata: bitterkoekjes en
Franse vruchtjes, heel fijngesneden fruit en
rozijnen (die heb ik eruit gelaten, want de jarige
hield niet van rozijnen).
Those look delicious!
BeantwoordenVerwijderenI love marzipan. Trying to find a recipe for it that uses Stevia or something like it instead of sugar. Not sure that is possible! ;-)
O wat een leuke zeetaart echt grappig
BeantwoordenVerwijderende vulling van de anderen taart lijkt me heerlijk !!!
heel veel liefs ..
woooo che meraviglia <3!!! belle da vedersi mi immagino come siano buone :)
BeantwoordenVerwijderenbaciotti :)
Your cakes are beautiful, dear friend. And I'm sure they were very tasty :) Hugs to you!
BeantwoordenVerwijderenWat een mooie taarten, vooral de zeetaart vind ik erg leuk.
BeantwoordenVerwijderenLiefs van Tineke
Your cakes look yummy. :) x
BeantwoordenVerwijderenWat zou ik toch graag een tijdje alleen willen doorbrengen met die prachtige taarten ... lekker ... lekker ...
BeantwoordenVerwijderenLieve groetjes, Tinne
Als ik het lees loopt het water me in de mond, heerlijk...., groetjes
BeantwoordenVerwijderen