AVG.

zaterdag 10 maart 2018

Bier-dop taart.

Voor  een bierliefhebber (wel met mate)
deze bier-dop taart.
Hartelijk gefeliciteerd Jacques!

marsepeintaart bier dop


Een tweede taart is van chocoladebiscuit
met kersen en slagroom,
en natuurlijk Kirsch. 
Weet je wel dat deze
Kirsch 50 % alcohol bevat? 
Wel pittig hoor, er moest 6 eetlepels
van in de taart, haha je zou er licht van 
in je hoofd worden.😉
Vroeger was deze
 taart erg hip, maar ook nu is deze taart
nog steeds lekker hoor.
De Schwarzwalder Kirschtaart.


De bovenste taart is gevuld met  zelfgemaakte 
chipolata bavarois.
Met bitterkoekjes van Jumelet,
de laatste warme bakker van Bru.
Zijn bitterkoekjes zijn onovertroffen, zo lekker!
Dan smaken ze uit de supermarkt
nergens naar. (ja, karton of zo)
Ik neem natuurlijk teveel,
want die eten wij zelf op.
😋


6 opmerkingen:

  1. Hello dear Loes!
    What a gorgeous beer-cup cake you made!!
    Black Forest cake is my favorite!
    You have a great talent my friend!
    Wishing you a lovely weekend!Hugs! 💖
    Dimi...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zien deze taarten er weer fantastisch uit! Ik zou zo willen toehappen (haha)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een pareltjes heb je er weer van gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow those cakes look yummy well done Loes. :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Amazing cakes, Loes. That 'beer' cake....one could happily get a little tipsy. The chipolata bavarois cake looks utterly delicious!

    BeantwoordenVerwijderen