donderdag 23 februari 2017

Witte taart

Een aardige vrouw wilde een witte
marsepein taart en
niet met marsepeinen frutsels erop,
dus heb ik met
meringe-botercrème
enkel een roos met
bladeren op de taart gespoten.



Voor een frisse smaak heb ik
citroensap door de botercrème
gedaan.





Ook de rand is met rozenknopjes
en blaadjes.


Meestal werk ik met seizoensfruit
en is de taart gevuld met
perenbavarois, ook lekker fris,
want de marsepein is al zoet genoeg.

8 opmerkingen:

  1. Wat heb je dat weer mooi gemaakt, echt een bijzondere taart!
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Such a beautiful cake. I always love seeing what gorgeous marzipan cake you imagine up. The lemon juice butter cream does sound delicious and I love the delicate little rosebuds peeking out from the 'greenery'. Wish oh wish this 'nice woman' from down here at the bottom of the world, lived close to you....then I would ask you very kindly if you could whip up one of your delicious marzipan cakes for me.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat is dat ene roosje mooi. Knap werk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat mooi Loes. Leuk om op jouw site te mogen kijken. Welkom bij de christelijkewebloggersclub!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuke blog,loes. En die taart, Mmmm, zou best wel even willen proeven. heel mooi gemaakt...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een romantische taart! Dat is vast een mevrouw die haar huis ook zo romantische heeft ingericht, hihi.
    Groetjes, Jannie

    BeantwoordenVerwijderen