dinsdag 23 februari 2016

Perentaart

Voor het weekend hebben we graag gebak.
We gingen naar een verjaardag
(ook al gebak)
dus we hadden over.
Ik wil soms aan mijn dochter geven,
maar die zegt dan:
"Ik bak ook graag, ma"!

Een perentaart met de peren midden
in de taart,
omhuld door een heerlijke
choco-mocca mousse.

choco-mocca taart met peren

Ik heb deze taart al diverse keren gemaakt
en hij blijft heerlijk.
Wat over blijft stop ik in de
vrieskast.
Dat gaat prima, als het is ontdooid,
smaakt het als vers!

7 opmerkingen:

  1. Lieve Loes ... bij jouw wil ik wel eens op visite komen ...
    Dit ziet er zo lekker uit mmmmmmmmm ...
    Fijne dinsdag ... lieve groetjes Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er mooi en super lekker uit! Handig dat het in de vriezer kan en het daarna weer als vers smaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De taart ziet er heerlijk uit. Goed idee om de restanten in de vriezer te bewaren. Krijg je onverwacht visite, dan heb je iets lekkers in huis.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Njamie ... ziet weer zo heerlijk uit! Wel fijn dat je de restanten kan invriezen en later terug kunt gebruiken.
    Je bent echt een TOPPER onder de taartenbaksters !!!!

    Lieve groetjes, Tinne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet lekker uit Loes, helaas ben ik met het afvallen bezig
    je weet hoe het gaat, leuk weer een blogje van jou te lezen.
    Ik doe bloggen nu alléén als ik iets hebt te vertellen.

    Nog een fijne weekend liefs soraya

    BeantwoordenVerwijderen