zaterdag 5 januari 2013

Chocoladeperentaart


Na al die oliebollen
appelbeignets en
andere heerlijkheden
heb ik toch weer een taart gemaakt !!

Eerst een chocoladebiscuit
gebakken.
Doormidden gesneden
en gevuld met
opgeklopte room,
dit ook op de
bovenkant gesmeerd.
Dan enkele peren
(jawel, we zijn
verslingerd aan de peren)
geschild en
in parten gesneden
in een suikersiroop
gepocheerd
en uitgelekt,
afgekoeld
en in dunne plakjes
bovenop de
room.
Dan met cacao
dun bestuiven.
En voilà
een heerlijke
chocoladeperentaart.



2 opmerkingen:

  1. Het water loopt me uit de mond, zooooooo lekker ziet de taart eruit. Ik zou er zo in happen. Mjammie!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Marga, houd jij ook zo van chocolade?
      Ik wel, heb ook brownies gemaakt met kerst, maar die waren een stuk machtiger dan deze taart.

      Verwijderen