Voor de man van mijn lieve vriendin
zijn verjaardag, heb ik 2 taarten gemaakt.
Weer een klassieke slagroomtaart,
zonder amandelschaafsel.
Met Zwitserse room , jam en slagroom.
De binnenkant.
De tweede is een bavarois taart van
bosvruchten met een
Red Velvet biscuit.
De bovenlaag, die een beetje van de
taart drupte, is een aardbeienpuree.
En een heerlijke frisse smaak! 😄
O, wat ziet dat er weer ontzettend lekker uit! Als je ze bij mij in de keuken zo neerzetten... dan wist ik het wel...
BeantwoordenVerwijderenWaar of van wie heb je zo goed taarten leren bakken?
ja dat zou ik ook wel eens willen weten zoals Elizabeth vraagt. Misschien kun je er eens over schrijven reuze interessant lijkt me dat Je maakt er zoveel en ze zijn altijd weer anders. Ware toppers dit ook weer.
BeantwoordenVerwijderenAls kind vond ik bakken al leuk, eerst koekjes en cake, en later eenvoudige taartjes. En mijn moeder had boekjes met recepten. Na mijn trouwen bakte ik elk weekend wel iets voor man en kinderen.
VerwijderenYum! The cake looks so delicious!
BeantwoordenVerwijderenLucky man!! What I wouldn't do to have a slice of either one of those delicious looking cakes right now. It's teatime. =)
BeantwoordenVerwijderenTelkens ik jouw smakelijke taarten zie wil ik mijn scherm duiken 😉
BeantwoordenVerwijderenLoes je kan er wat van ... nog een fijne woensdag ... liefs Valerie ♥
Simply beautiful, my friend, and oh, they look ever so tasty! I am sure your husband was thrilled with his cakes :)
BeantwoordenVerwijderenHugs to you!
Oehhh die zien er lkkr uit!!!
BeantwoordenVerwijderen