Twee taarten gemaakt voor iemand
die gisteren jarig was.
De eerste gewoon een klassieke
slagroomtaart.
De eerste vulling met Zwitserse
room en de tweede met
jam en slagroom.
Geroosterd amandelschaafsel
aan de zijkant en op de
toefjes vruchten.
( vier druifjes en van de kiwi
en mandarijn 5,
het komt ook nooit eens goed uit hè? )
De tweede taart was een sneeuwster,
maar dan met een
dubbele vulling met
advocaat en slagroom.
Normaal is een sneeuwster
één keer doorgesneden, maar deze
twee keer, zo komt hij hoger en
is voor meer personen.
Fijn dat iedereen rekening met ons heeft
gehouden.
Nu heb ik deze twee weer met plezier gemaakt.
En gelijk kreeg ik weer
een paar bestellingen!
Daarover over 2 weken hopelijk meer. 😄
*
Classic maar wat ziet het er strak uit !!!!!!
BeantwoordenVerwijderenBoth cakes look amazing Loes :) xx
BeantwoordenVerwijderenI would imagine, Loes, that you would be inundated with many orders. Both cakes look delicious! Love how both the cakes are presented.
BeantwoordenVerwijderenLooks yummy !!!!!!
BeantwoordenVerwijderenHave a delicious weekend !
Anna
Die sneeuwster!
BeantwoordenVerwijderenZo, dat ziet er verrukkelijk uit! En zo professioneel ook..
BeantwoordenVerwijderenHet is echt je hobby hè..?
Groetjes en fijn weekend!
Elizabeth
mhhhh, decisamente molto invitante!!!
BeantwoordenVerwijderenYour cakes are magnificent!! (wonderful!)
BeantwoordenVerwijderenI have never seen a snow star cake like that!
I wonder too, it is your hobby or if you have a little precious shop tucked away in a happy village somewhere that gives joy to the people in a land flowing with sweet bounty that delights in celebrations!! (smile)
Wat ziet die sneeuwster en prachtig uit, zonde om op te eten haha
BeantwoordenVerwijderen