Spinazie is een heerlijke combinatie
met pasta.
Dit gerecht is oorspronkelijk bedoeld
om met ravioli te maken.
Het recept maak ik al jaren.
Maar onze buurtsuper had geen ravioli,
wel tortellini, gevuld met kaas.
In principe werkt dat net zo goed als ravioli.
Kook de pasta gaar.
Kook de spinazie en laat uitlekken,
of ontdooi diepvries spinazie.
Doe de pasta in een vuurvaste
schotel en leg de spinazie er boven op,
roer met een vork voorzichtig door elkaar.
Kook ongeveer een klein kopje melk en roer er 100 gram
verse roomkaas door, het mag ook kruidenkaas
zijn (dat is wel zo lekker).
Giet dit over de pasta en
strooi er een handje
pijnboompitten over.
Zet de schaal 15 à 20 minuten
in de oven, tot de pitten iets bruin kleuren.
Hier zijn geen hoeveelheden vermeld,
want de meeste koks 😊
weten wel hoeveel hun eters op kunnen.
Deze schotel was voor 2 personen.
Ziet er een jammie gerecht uit ...
BeantwoordenVerwijderenBedankt om het recept neer te zetten ...
Ik hou van pasta's dus het proberen waard ...
Fijne woensdag ... lieve groetjes Valerie ♥
Ik zou het wel lusten. Het ziet er echt lekker uit zeg! Maar de anderen hier in huis ....
BeantwoordenVerwijderenmmm lekker hoor
BeantwoordenVerwijderenWe love any kind of pasta salad and this one looks delicious, my friend. Thanks for sharing!
BeantwoordenVerwijderenHugs to you!