tag:blogger.com,1999:blog-4439156879718356125.post8508496564002097900..comments2024-03-27T17:40:01.866+01:00Comments on Hobbyloes: vruchtensaus en abrikozensaushobbyloeshttp://www.blogger.com/profile/12998272025908731073noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4439156879718356125.post-47473045804010391732012-09-07T22:37:19.388+02:002012-09-07T22:37:19.388+02:00Hoi Karin, voor de abrikozensaus heb ik ongeveer 1...Hoi Karin, voor de abrikozensaus heb ik ongeveer 1 kg fruit op 400 gr Van Gilse geleisuiker speciaal gebruikt. Deze geleisuiker is minder zoet en is verpakt in pakjes van 500 gram.<br />Voor de donkere vruchtensaus maak ik eerst sap van alle bessen. Op 3 liter sap gebruik ik van dezelfde geleisuiker ongeveer 800 of 850 gram. Van 1 citroen gaat er het sap bij, dan dikt het ook meer van de pectine die er in zit.<br />Maar na 1 minuut koken moet je testen of het al indikt, is het nog te dun kun je er altijd nog meer geleisuiker bij doen, maar het moet niet zo dik zijn als bij jam.<br />Je kunt ook kleinere hoeveelheid maken, kijk maar op de verpakking, daar staat het ook op.<br />groetjes, Loeshobbyloeshttps://www.blogger.com/profile/12998272025908731073noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4439156879718356125.post-83276635356208268512012-09-06T12:17:11.122+02:002012-09-06T12:17:11.122+02:00Hoi Loes,
Hoeveel geleisuiker gebruik je op een ki...Hoi Loes,<br />Hoeveel geleisuiker gebruik je op een kilo vruchten?<br />groet, KarinAnonymousnoreply@blogger.com